
Urządzenia i Akcesoria
Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
161 kcal /
674 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g