Urządzenia i Akcesoria
Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Guacamole
5 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Salmon Tartare
10 min
Tuna Tartare
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min