Urządzenia i Akcesoria
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
2 ½ oz brandyrum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
10 g
Kalorie
1490 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Borscht
25 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Crème Fraîche Apple Pie
2 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min