Urządzenia i Akcesoria
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
2 ½ oz brandyrum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
10 g
Kalorie
1490 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Herbs Rice
35 min
Fish and Chips
30 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Little Bird Pancakes
40 min
Homemade Lemonade
10 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Strawberry Kiwi Smoothie
5 min
Flan Pudding
3 godz.
Sweet Beet
10 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min