Urządzenia i Akcesoria
kyllingefingre
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
20 portioner
Składniki
-
kartofler skåret i terninger (1 cm x 5 cm)80 g
-
olivenolie15 g
-
kyllingebryst skåret i stykker (5 cm)300 g
-
rasp50 g
-
hvidløgspulver1 tsk
-
røget paprika, stødt plus 2-3 knivspidser½ tsk
-
salt plus 2-3 knivspidser1 tsk
-
sort peber, stødt4 - 6 knivspidser
-
flødeost120 g
-
mælk50 g
-
æg2
-
majsnødder150 g
-
stegeolie200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 portioner
Sód
3884 mg
Białko
98 g
Kalorie
13747 kJ /
3286 kcal
Tłuszcz
285 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
51 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Børnefødselsdag
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Krydrede nødder med tranebær
30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Blomkålsnuggets med ajvar
Brak ocen
Banh bao (dampede bao med fyld)
Brak ocen
Cha gio (forårsruller)
Brak ocen
Caprese-wraps (2200 kcal)
Brak ocen
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Brak ocen
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Brak ocen
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Brak ocen
Mini pizzaer
Brak ocen
Boller med pizzafyld
Brak ocen
Madlommer
Brak ocen