Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 板豆腐
- 1000 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 220 克 長豇豆 ,切段
- 20 克 豆腐乳
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 435.8 kJ / 104.2 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 744.2 mg