Urządzenia i Akcesoria
Italienische Ciabattas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 Stück
Składniki
-
Wasser1655 g
-
frische Hefe3 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten578 g
-
Salz17 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1664 mg
Białko
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Baguettes
15 godz.
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4 godz. 30 min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Pizzateig wie in Italien
3 godz. 30 min
Mediterrane Baguettes
4 godz.
Ciabatta
8 godz. 30 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Oliven-Ciabatta
24 godz.
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 godz.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Weltmeisterbrot
5 godz.