Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 262 kJ / 63 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fermentierte Möhren
60 Std. 30 Min
Pistazien-Schoko-Aufstrich
10 Min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Naturjoghurt
12 Std. 10 Min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Seitan-Braten à la Wellington mit Gemüse
1 Std. 45 Min
Guirlache Nougat
1 Std. 30 Min
Espresso-Karamell-Sauce
45 Min
Karamell
30 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Kaffee kochen
20 Min