Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Frischkäse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
20 Portionen
Składniki
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
335 mg
Białko
3 g
Kalorie
262 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 godz. 30 min
Zitronen-Frischkäse
12 godz.
Kaffee kochen
20 min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 min
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Selbstgemachte Streifennudeln auf Vorrat - Ev Yapımı Erişte
1 godz. 5 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 godz. 15 min
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50 min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1 godz. 40 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Frische Butter
25 min