Urządzenia i Akcesoria
Tomatenreis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Knoblauchzehe klein1
-
50 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der DoseTomaten halbiert50 g
-
Olivenöl20 g
-
Langkornreis (nicht parboiled)100 g
-
Salz½ TL
-
Wasser320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Spaghetti Carbonara
35 min
Pizza-Muffins
50 min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Kürbissuppe
35 min
Spanische Tomatensauce
25 min