![Trenza de salmón Trenza de salmón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61c0f4d3a46d43aa8760f85f924be729/Derivates/b4e0245e1aea370b491506dae18049ba5fbf88c7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 30 g de azúcar
- 1 limón amarillo, solo la cáscara (opcjonalnie)
- 120 g de leche
- 30 g de mantequilla, en trozos
-
15
g de levadura fresca, en trozos
lub 1 ½ cditas de levadura seca instantánea - 1 yema de huevo
- 300 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal
Relleno
- ½ ramillete de eneldo fresco
- 250 g queso crema con hierbas
- 3 pizcas de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- harina de trigo para espolvorear
- 250 g de salmón ahumado En rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 535.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles Maneados
20min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55 min
Carnitas de Marlin
40min
Pan de café con pasas
2h 45min
Tarta con cobertura de manzana laminada
1h
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogurt
10min
Kipe crudo
30min
Bacalao al curry de coco
25min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Pasta de jitomate
2h 40min