鸡蛋虾仁蒸豆腐
TM6 TM5

鸡蛋虾仁蒸豆腐

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 800 克 水
  • 5 克 盐
  • 3 颗 鸡蛋 (63-73克)
  • 150 克 豆腐 ,切片
  • 80 克 虾仁
  • 适量 生抽
  • 适量 葱 葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
944.5 kJ / 226 kcal
Białko
21.5 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
0 g
Sód
693.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy