Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 3 朵 新鲜香菇, 切丝
- 30 克 葱, 切段
- 10 克 新鲜辣椒, 切末
- 10 克 虾米
- 30 克 胡萝卜, 切丝
- 300 克 大白菜, 切丝
- ¼ 茶匙 糖
- 1 汤匙 酱油
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 100 克 水
- 100 克 猪肉丝
- 430 克 年糕, 切薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Białko
- 12.964 g
- Węglowodany
- 57.606 g
- Tłuszcz
- 7.165 g
- Błonnik
- 2.408 g