Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜头
- 10 克 油
- 100 克 虾仁
- 100 克 西兰花 ,切小朵
- 100 克 芦笋 ,根部刨皮,切段
- 100 克 胡萝卜 ,切粗条
- 80 克 蘑菇 ,去根切厚片
- 3 克 盐 (约½茶匙)
- 80 克 荷兰豆 ,去两头蒂
- 1 小撮 胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 457 kJ / 109.3 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 516.7 mg