焖菜
TM6 TM5

焖菜

4.6 (24 oceny)

Składniki

  • 20 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 100 克 虾仁
  • 100 克 西兰花 ,切小朵
  • 100 克 芦笋 ,根部刨皮,切段
  • 100 克 胡萝卜 ,切粗条
  • 80 克 蘑菇 ,去根切厚片
  • 3 克 盐 (约½茶匙)
  • 80 克 荷兰豆 ,去两头蒂
  • 1 小撮 胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
457 kJ / 109.3 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
9.2 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
1.8 g
Sód
516.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy