Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 片 姜
- 20 克 油
- 2 只 河蚌 ,取肉切块
- 10 克 料酒
- 160 克 老豆腐 ,切块
- 650 克 水
- 5 克 生抽
- 5 克 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 150 克 青菜 ,切碎
- 1 根 青蒜 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1158 kJ / 277 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 1200.3 mg