Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 橄榄油
- 50 克 培根丁
- 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
- 1 - 2 小撮 盐 (opcjonalnie)
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2187.4 kJ / 520.8 kcal
- Białko
- 53.1 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1151.4 mg