炒培根及鸡肉条
TM6

炒培根及鸡肉条

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 橄榄油
  • 50 克 培根丁
  • 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 1 - 2 小撮 盐 (opcjonalnie)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
2187.4 kJ / 520.8 kcal
Białko
53.1 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
34.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1151.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy