Cheesecake speculoos et caramel

Cheesecake speculoos et caramel

3.6 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • 90 g d'eau
  • 300 g de sucre en poudre blanc ou roux
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 18 biscuits speculoos et 300 g pour le cheesecake
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 500 g de fromage frais type Philadelphia
  • 2 c. à soupe de pâte de speculoos (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 554.2 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 3078.4 kJ / 735.8 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 24.6 g
Węglowodany 72.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...