Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 1 c. à café de jus de citron
- 18 biscuits speculoos, et 300 g pour le cheesecake
- 100 g de beurre, en morceaux
- 500 g de fromage frais, type Philadelphia
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à soupe de pâte de speculoos
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3078.4 kJ / 735.8 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 72.6 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 554.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Crêpes soufflées japonaises
40min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Le tres leche (gâteau d’Amérique latine)
2 Std. 50 Min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35 min
Pâte de pistaches
20 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3h 30min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Cheesecake aux speculoos
1h