
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake speculoos et caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 parts
Składniki
-
d'eau90 g
-
de sucre en poudre blanc ou roux300 g
-
de jus de citron1 c. à café
-
biscuits speculoos et 300 g pour le cheesecake18
-
de beurre en morceaux100 g
-
de fromage frais type Philadelphia500 g
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
-
de pâte de speculoos2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
735.8 kcal /
3078.4 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
72.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.6 g
Sód
554.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tendances
38 Przepisów
Francja
Francja