Nems au poulet sauce Buffalo

Nems au poulet sauce Buffalo

3.1 9 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

  • de filet de poulet, avec ou sans la peau coupé en morceaux (5 x 5 cm)
    400 g
  • de levure chimique
    1 c. à café bombée
  • de sel
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe
  • de mozzarella coupé en morceaux
    100 g
  • de fromage à pâte persillée (bleu)
    100 g
  • de beurre en morceaux
    80 g
  • de sauce chili au piment rouge
    20 g
  • de miel
    40 g
  • de sauce Worcestershire
    2 c. à café
  • d'oignon en poudre
    1 c. à café
  • d'ail en poudre
    1 c. à café
  • d'eau tiède
    500 g
  • feuilles de riz rondes (environ Ø 20 cm)
    20
  • d'huile de friture
    100 g
  • de feuilles de laitue
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 151.6 kcal / 634.5 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 278.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...