Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g de grenadine
- 300 g de jus d'ananas
- 400 g d'eau gazeuse, type Perrier
- 2 fruits de la Passion
- 1 orange, coupée en tranches
- 10 glaçons
- ½ ananas frais, détaillé en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 623 kJ / 147.5 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 24.5 mg
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20 min
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 min
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Virgin mojito à la fraise
15min
Mojito à la fraise
15min
Cocktail jamaïcain
10 min
Mon petit bol de riz cantonais
30min
Virgin mojito
10 min