Röstis de légumes racines

Röstis de légumes racines

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

Les röstis
  • d'huile d'olive pour la plaque
  • de patate douce coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
    130 g
  • de panais
    130 g
  • de betterave crue coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
    130 g
  • gousse d'ail
    2
  • oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
    2
  • de farine de blé
    70 g
  • de sel
    1 - 1 ½ c. à café
  • poivre moulu
    ½ c. à café
La sauce à l'aneth et persil
  • d'aneth frais
    5 g
  • feuille de persil
    5 g
  • de sel de mer
    1 c. à café
  • poivre moulu
    ½
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    200 g
  • du zeste de citron jaune râpé

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 276 kcal / 1156 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1311 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...