Salade de champignons crus

Salade de champignons crus

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
    30 g
  • de champignons bruns frais entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
    250 g
  • gousse d'ail
    1 - 2
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • du zeste de citron jaune
  • jus de citron
    30 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    ½ c. à café
  • feuille de persil
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 113 kcal / 474 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 253 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...