
Urządzenia i Akcesoria
Lakseburger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i stykker (3-4 cm)250 g
-
dild, frisk10 g
-
løg50 g
-
brød revet i stykker50 g
-
citronskal, revet¼ tsk
-
æg, medium1
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
solsikkeolie til stegning1 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
201 kcal /
839 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sprudlende sommer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen