Urządzenia i Akcesoria
Lakseburger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i stykker (3-4 cm)250 g
-
dild, frisk10 g
-
løg50 g
-
brød revet i stykker50 g
-
citronskal, revet¼ tsk
-
æg, medium1
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
solsikkeolie til stegning1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
839 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sprudlende sommer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen