Lakseburger

Lakseburger

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

  • laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i stykker (3-4 cm)
    250 g
  • dild, frisk
    10 g
  • løg
    50 g
  • brød revet i stykker
    50 g
  • citronskal, revet
    ¼ tsk
  • æg, medium
    1
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt eller efter smag
    2 knivspidser
  • solsikkeolie til stegning
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 839 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie