Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 牛奶
- 3 克 干酵母粉 ,约1茶匙
- 220 克 高筋面粉
- 50 克 细砂糖
- 1 小撮 盐
- 1 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 20 克 黄油
- 4 根 火腿肠 ,一切二
- 牛奶 ,涂抹用
- 少许 黑巧克力 ,隔水融化
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 783.8 kJ / 187.5 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 124 mg