Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 猪肉块,去筋, 3×2厘米
- ½ 颗 蛋
- ¼ 茶匙 盐
- 30 克 澄面
- 适量 油炸用蔬菜油
- 50 克 洋葱, 切块
- 15 克 油
- 4 茶匙 糖
- 140 克 番茄酱
- 20 克 柠檬汁
- ½ 茶匙 老抽
- 10 克 水
- 20 克 红甜椒
- 20 克 青椒
- 80 克 新鲜菠萝, 切小块,2×2厘米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1308 kJ / 312 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.7 g