Cioccolata calda con meringhe

Cioccolata calda con meringhe

4.7 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 tazze

Składniki

Meringhe
  • 270 - 300 g zucchero
  • 100 g di albumi
Cioccolata
  • 600 g di latte intero
    600 g di latte parzialmente scremato
  • 60 - 100 g zucchero a piacere
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 20 - 30 g di frumina (o maizena)
    20 g di fecola di patate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tazza

Sód 234.9 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 2195 kJ / 524.8 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 108.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...