Urządzenia i Akcesoria
小炒肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜头 切片5 瓣
-
姜4 片
-
五花肉 切0.5厘米厚片450 克
-
新鲜青辣椒 选青尖椒,切斜片300 克
-
新鲜红辣椒 选美人椒或小米椒,切斜片3 支
-
老干妈风味豆豉30 克
-
生抽15 克
-
老抽15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
82.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
2.2 g