Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 五花肉 ,整块
- ½ 茶匙 花椒
- 1 小撮 盐
- 1 汤匙 料酒
- 3 片 姜
- 1 根 葱 ,切段
- 800 克 水
- 10 克 油
- 2 颗 蒜头 ,切片
- 50 克 大葱 ,切5厘米段,再横向一切四
- 15 克 豆豉
- 15 克 豆瓣酱
- 250 克 青蒜 ,切斜段,约4厘米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1735 kJ / 414.7 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 802.8 mg