辣白菜炒五花肉(TM6版)
TM6

辣白菜炒五花肉(TM6版)

4.5 (26 ocen)

Składniki

  • 250 克 辣白菜
  • 10 克 油
  • 300 克 五花肉 ,切0.5厘米厚片
  • 10 克 料酒
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 50 克 白洋葱 ,切丝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1320 kJ / 315.5 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
29.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Sód
213.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy