Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portions

Składniki

  • pecorino romano in pieces
    4 ½ oz
  • water
    40 oz
  • extra virgin olive oil divided, to taste
    3 tsp
  • salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)
    ¼ tsp
  • dried fettuccine pasta
    9 oz
  • unsalted butter in pieces
    4 oz
  • heavy whipping cream
    4 oz
  • chopped parsley to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1226.5 mg
Białko 25.7 g
Kalorie 3757.7 kJ / 898.1 kcal
Tłuszcz 59.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 35.9 g
Węglowodany 66.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...