Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces4 ½ oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 tsp
-
salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta9 oz
-
unsalted butter in pieces4 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1226.5 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3757.7 kJ /
898.1 kcal
Tłuszcz
59.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
35.9 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Biscuits and Gravy
40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Spanish Rice
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min