Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g cușcuș
- apă, clocotită, conform instrucțiunilor de pe ambalaj
- 10 g ghimbir proaspăt, descojit, tăiat în felii rotunde (2 mm)
- 30 g ceapă roșie, tăiată sferturi
- 120 g morcovi, bucăți
-
25
g stafide
lub 25 g stafide sultanine - 25 g caju crud, nesărat
- 1 cutie de conservă năut fiert, 1 x 400 g conservă (greutate după scurgere aprox. 240 g)
- 1 lingură pudră de curry, sau după gust
- 1 lingură coriandru, frunze proaspete, tocate grosier, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 976 kJ / 233 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Salată de orez cu legume
45 min
Bulgur
35 min
Hrișcă cu ciuperci
25 min
Salată de fasole albă
5 menit
Salată de sfeclă roșie
10 min
Sos Alfredo cu anghinare
45 min
Salată Green Goddess
10 min
Spanakopita Soulei
1h 35 min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Salată de cușcuș
20 min
Cușcuș cu curry, salată de morcovi și năut
15 menit
Lasagna cu pesto din roșii deshidratate; Sorbet de limoncello
12h 20 min