Pate de ciuperci
TM6 TM5 TM31

Pate de ciuperci

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 30 g pâine, veche de o zi, ruptă grosier
  • 20 g ceapă
  • ½ - 1 linguriță sare de mare
  • 120 g unt, moale
  • 250 g ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
  • 100 g cremă de brânză
  • ½ linguriță nucșoară, întreagă, rasă
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 3 fire pătrunjel proaspăt

Wartości odżywcze
na 100 grame
Kalorie
1350 kJ / 323 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
3.8 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy