Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g pâine, veche de o zi, ruptă grosier
- 20 g ceapă
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- 120 g unt, moale
- 250 g ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
- 100 g cremă de brânză
- ½ linguriță nucșoară, întreagă, rasă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 3 fire pătrunjel proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 100 grame
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio de sfeclă roșie
Brak ocen
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 Min
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 Min
Mămăligă cremoasă
25 Min
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 Min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Salată coleslaw
10 min
Budincă lipicioasă cu caramel
1h 55min
Trio de grisine
1 Std. 40 Min
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 Min
Pâté de ciuperci
1h 25min