Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g ulei de măsline
- 130 g ceapă, sferturi
- 2 căței de usturoi
- 680 g mușchi de vită, fâșii (aprox. 7½ cm x 1¼ cm)
- 140 g pastă de roșii
- 285 g ciuperci proaspete, feliate, ex. champignon
- 1 linguriță sare fină
- 1 priză piper negru măcinat
- 200 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- pătrunjel proaspăt, tocat, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2523 kJ / 603 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Somon și legume la aburi cu orez galben și stafide
40 min
Pastă de măsline
5 min
Carpaccio de ananas cu sorbet roz
Brak ocen
Tartă cu pere
Brak ocen
Roșii umplute cu ton
35 Min
Salată cu pește alb
Brak ocen
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Suc de mandarine și portocale
5 min
Dovlecei cu mentă
30 min
Salată cu crevete și legume crocante
40 min
Cartofi gratinați
1h 10 min
Spaghete cu pui, busuioc și ardei roșii copți
35 Min