Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 căței de usturoi
- 2 fileuri de anchois conservat în ulei
- 1 fir pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 60 g ulei de măsline
- 1 lingură capere în oțet
-
500
g roșii, proaspete, bucăți
lub 500 g roșii, din conservă -
1
lingură oregano proaspăt, doar frunzele
lub 1 ½ linguriță oregano uscat - ½ linguriță sare de mare, sau după gust
- 2 - 3 prize piper negru măcinat, sau după gust
- ¼ linguriță zahăr
- 300 g fasole verde fideluță
- 4 piept de pui file, fără piele (aprox. 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1568 kJ / 375 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 Min
Batoane cu müsli și dovleac
No ratings
Fleică de porc cu ceapă verde
1 Std. 10 Min
Mușchi de vită în pachețele de bacon
50 min
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 Min
Unt de dovleac
35 Min
Cartofi cu usturoi și chimen
1 Std.
Orez cu carne de vită și broccoli
50 min
Nuggets de pui cu susan
40 Min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h
Pui cu sos de smântână și legume
50 min