Piept de pui în sos pizzaiola
TM6 TM5 TM31

Piept de pui în sos pizzaiola

4.9 (15 ocen)

Składniki

  • 2 căței de usturoi
  • 2 fileuri de anchois conservat în ulei
  • 1 fir pătrunjel proaspăt, doar frunzele
  • 60 g ulei de măsline
  • 1 lingură capere în oțet
  • 500 g roșii, proaspete, bucăți
    lub 500 g roșii, din conservă
  • 1 lingură oregano proaspăt, doar frunzele
    lub 1 ½ linguriță oregano uscat
  • ½ linguriță sare de mare, sau după gust
  • 2 - 3 prize piper negru măcinat, sau după gust
  • ¼ linguriță zahăr
  • 300 g fasole verde fideluță
  • 4 piept de pui file, fără piele (aprox. 500 g)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1568 kJ / 375 kcal
Białko
43.3 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
18.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy