Urządzenia i Akcesoria
Tiger rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Bread dough
-
oil to grease
-
water120 g
-
milk250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
unsalted butter20 g
-
sugar2 tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
rice flour90 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
sesame oil or oil of choice (see Tip)2 tsp
-
warm water75 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1379.9 kJ /
328.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Herb and garlic dip
10 min
Butter
10 min
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Pizza Bianca
40 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Prawn wontons
2 godz.
Raspberry and vanilla marshmallows
2 godz. 15 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Basic bread rolls
45 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min