Urządzenia i Akcesoria
Marbled meringue gateau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.4 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Chocolate lava pudding
40 min
Green Smoothie
10 min
Breakfast Scones
30 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Irish hot chocolate
10 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Tempura vegetables
30 min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min