Urządzenia i Akcesoria
Pærer, ost og honning
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner
Składniki
-
ricotta ost frisk, drænet for valle200 g
-
gorgonzola, dolce (blød tekstur) skåret i stykker100 g
-
mælk50 g
-
hvid peber, stødt eller efter smag1 knivspids
-
salvie, tørret eller efter smag¼ tsk
-
pærer skåret i ottendedele (se tip) (f.eks. konference)2 - 4
-
honning kastanje1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pærer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen