Urządzenia i Akcesoria
Mexicanske spare ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner
Składniki
Pico de gallo (Salsa)
-
tomat halveret500 g
-
jalapeño udkernet30 g
-
løg opdelt50 g
-
fed hvidløg1
-
havsalt1 tsk
-
koriander, frisk kun blade1 kvist
Ribben
-
cola200 g
-
chipotle chilisauce140 g
-
farin100 g
-
soyasauce80 g
-
fed hvidløg2
-
løg opdelt180 g
-
vegetabilsk olie40 g
-
spareribs skåret i 5 cm stykker1000 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.86 g
Kalorie
2255 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
36.49 g
Błonnik
1.65 g
Węglowodany
28.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Længe Leve Mexico
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1h 55min
Entrecote med svampe risotto
Pas d’évaluation
Butter chicken
50min
Jalisco kødsovs
30min
Fajitas med oksekød
Pas d’évaluation
Piri Piri kylling med salat
Pas d’évaluation
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Pas d’évaluation
Provencalsk kylling
Pas d’évaluation
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Pas d’évaluation
Oksekødskofta med feta
Pas d’évaluation
Kaloriefattig lasagne
Pas d’évaluation