Urządzenia i Akcesoria
Kylling garam masala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Garam masala krydderiblanding
-
peberkorn, sorte2 tsk
-
korianderfrø2 spsk
-
1 spsk kommenfrøspidskommenfrø1 spsk
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
nelliker1 tsk
-
kardemomme, stødt1 spsk
-
kanel, stødt½ tsk
-
laurbærblad, tørret1
Kylling garam masala
-
hakkede tomater fra dåse400 g
-
creme fraiche, 9%80 g
-
smør50 g
-
sukker (opcjonalnie)1 tsk
-
salt til at krydre kyllingen med¾ tsk
-
kyllingebryst, uden skind skåret i tern (3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen