
Urządzenia i Akcesoria
Kylling garam masala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Garam masala krydderiblanding
-
peberkorn, sorte2 tsk
-
korianderfrø2 spsk
-
spidskommenfrø1 spsk
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
nelliker1 tsk
-
kardemomme, stødt1 spsk
-
kanel, stødt½ tsk
-
laurbærblad, tørret1
Kylling garam masala
-
hakkede tomater fra dåse400 g
-
creme fraiche, 9%80 g
-
smør50 g
-
sukker (opcjonalnie)1 tsk
-
salt til at krydre kyllingen med¾ tsk
-
kyllingebryst, uden skind skåret i tern (3 cm)500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
277 kcal /
1159 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen