
Urządzenia i Akcesoria
Uma massa duas utilizações
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 fatias
Składniki
-
leite mais q.b. p/ pincelar120 g
-
fermento de padeiro fresco15 g
-
azeite15 g
-
ovo1
-
açúcar25 g
-
farinha tipo 65250 g
-
sal½ - 1 c. chá de
-
mistura de noz inteira50 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
162.8 kcal /
681.1 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
22.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
44.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Padaria Bimby®
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia