Urządzenia i Akcesoria
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 kusů
Składniki
-
300 gramů mandlí
-
50 gramů psyllia
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva bez lepku (12 g)
-
1 čajová lžička soli
-
160 gramů bílků (z 5 vajec, viz Tip)
-
45 gramů bílého vinného octa45 gramů jablečného octa
-
375 gramů horké vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
308.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
705.8 kJ /
168.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lněné bezlepkové pečivo
1 h
Toastový chléb (bez lepku)
14 h
Bezlepkový chléb života
1 h 10 min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 min
Pikantní sýrové krekry (bez lepku)
50 min
Mandlovo-mátové pesto
20 min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Mandlová mouka
5 min
Květáková pizza s klobáskou
1 h 20 min
Domácí proteinový chlebík
1 h 10 min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 h 30 min