Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů špaldových zrn
- 10 gramů olivového oleje
- 800 gramů vařící vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů červené papriky, zbavené semínek, na kousky (5 cm)
- 200 gramů salátové okurky, na kousky
- 2 červené cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 10 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 polévková lžíce dijonské hořčice
- 2 čajové lžičky třtinového cukru
- 1 čajová lžička soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 324 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20 min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Salát z červené řepy
10min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Karibské kari
45 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 Min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Nadýchaný pórkový koláč
2h
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Čočkový salát
2h 45min