Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů hnědé rýže, propláchnuté
- 250 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 40 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů hrubozrnné hořčice
- 40 gramů jablečného octa
- 80 gramů hroznového oleje
- 1 čajová lžička mořské soli
- 200 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2436 kJ / 581 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15 Min
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55 min
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
Keine Bewertungen
Panellets
11 Std. 20 Min
Pink velvet dort
7h 20 min
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Keine Bewertungen
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Karpatka
4h 30min
Tiramisu
5h 20min