Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)15 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Scheiben270 g
-
Wasser500 g
-
Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche100 - 115 g
-
Ei (Grösse M)1
-
Salz nach Belieben1 - 2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpfli
50 Min
Pastateig
1 Std.
Knöpfli
50 Min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 Std. 30 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Polenta
1 Std.
Tessiner Polenta
45 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Spätzle
30 Min