Urządzenia i Akcesoria
Pastateig
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
330 g
Składniki
-
Weissmehl und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen¼ TL
-
Eier2
-
Olivenöl, nativ1 EL
-
Wasser zum Kochen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpfli
50 min
Sauce béarnaise
20 min
Knöpfli
50 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Fondue moitié-moitié
20 min
Kartoffel-Gnocchi
1 godz. 15 min