Urządzenia i Akcesoria
Knöpfli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Mehl300 g
-
Eier3
-
Wasser und zusätzlich 2 Liter zum Garen der Knöpfli150 g
-
Rapsöl1 EL
-
Salz2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
13 g
Kalorie
1407 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Käsewähe
50 Min
Knöpfli
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Berner Rösti
40 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Mailänderli
3 Std.