Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)35 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Scheiben530 g
-
Wasser500 g
-
Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche205 - 235 g
-
Ei (Grösse M)1
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Knöpfli
50 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Pastateig
1 godz.
Spätzle
30 min
Risotto
30 min
Polenta
1 godz.
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Bündner Maluns
45 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Berner Rösti
40 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min