Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di zucchero a velo
- 400 g di farina tipo 00
- 240 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
- 1 uovo
- 1 - 2 gocce di colorante alimentare in gel marrone
- ½ - 1 cucchiaino di colorante alimentare in gel nero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 776.6 kJ / 185.6 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 5.3 mg
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al cioccolato
12h
Gelato alla vaniglia
12h
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Caffè freddo
2h 15min
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Keine Bewertungen
Torta speziata al cioccolato
Keine Bewertungen
Gelato alla liquirizia
8u. 30min
Crostata ai lamponi
1 godz.
Gelato alla vaniglia
12h
Frappè alla banana
10min
Tiramisù con biscotti al cioccolato
7 Std. 30 Min