Urządzenia i Akcesoria
Impasto per pizza di Kamut®
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
-
400 g di farina di kamut
-
10 g di sale
-
25 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
985.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1661.8 kJ /
397.3 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
76.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Pizza napoletana
9 Std.
Pane morbido di farro
19 Std.
Focaccia morbida
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Piadina (vegan)
45 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia
6 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.