Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 76.2 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 985.8 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Risotto alla zucca
30 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Pane semplice
4h
Pagnotta rustica
3h
Impasto base per pane
1h
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min.
Focaccia morbida
4h
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3h
Risotto zafferano e speck
35 Min
Pizza caprese
9h
Impasto per pizza integrale
2 godz.