Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
244 mg
Białko
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sandwich-Toast
27 godz.
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Glutenfreies Low Carb Knäckebrot
1 godz. 30 min
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20 min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Frühstücksbrot mit Trockenfrüchten
3 godz.
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1 godz.
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3 godz.
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.