Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
244 mg
Białko
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frühstückshörnchen
1 Std. 20 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Kürbis-Zupfbrot
2 Std. 40 Min
Buchweizen Frikadellen
1 Std. 10 Min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Orientalische Waffeln
30 Min
Orangen-Rum-Schnecken
7 Std. 30 Min
Osterhäschen (mit Sauerteig)
17 Std.
Grünkern-Risotto
50 Min
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3 Std.
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Schoko-Brot-Muffins
40 Min