Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 鸡骨架 ,切块
- 2 汤匙 苹果醋 ,约20克
- 1000 克 水
- 1 茶匙 盐 ,约5克
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 姜 ,切块
- 10 克 橄榄油
- 1 茶匙 姜黄粉 ,约2克
- 欧芹叶 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 448.6 mg