Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 450 克 土豆 ,去皮切块
- 3 瓣 蒜头
- 20 克 黄油
- 200 克 牛肉肉糜
- 80 克 洋葱 ,切末
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 200 克 面粉
- 适量 蛋液
- 适量 面包糠
- 适量 油 ,油炸用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1122 kJ / 268.2 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 41.7 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 89.1 mg