洋葱牛肉球
TM5 TM6

洋葱牛肉球

2.3 (3 oceny)

Składniki

  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 450 克 土豆 ,去皮切块
  • 3 瓣 蒜头
  • 20 克 黄油
  • 200 克 牛肉肉糜
  • 80 克 洋葱 ,切末
  • ½ 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
  • 200 克 面粉
  • 适量 蛋液
  • 适量 面包糠
  • 适量 油 ,油炸用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1122 kJ / 268.2 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
41.7 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
89.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy