Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing

Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing

4.4 27 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions

Składniki

Orange Butter
  • orange
    1
  • unsalted butter softened
    4 oz
  • honey
    1 tbsp
Bacon Stuffing
  • day old bread cubed (see Tip)
    5 oz
  • yellow onions quartered
    6 oz
  • baby carrots halved
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh sage leaves
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle
    ½ oz
  • bacon sliced (½ in.)
    4 oz
  • chicken broth
    4 oz
Orange Roast Chicken
  • whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity
    1
  • salt to season, to taste
  • ground white pepper to season, to taste
  • fresh sage leaves
    10
  • rainbow carrots peeled
    16 oz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 738 mg
Białko 31 g
Kalorie 2615 kJ / 625 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...