Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
TM6 TM5

Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing

4.3 (26 ocen)

Składniki

Orange Butter

  • 1 orange
  • 4 oz unsalted butter, softened
  • 1 tbsp honey

Bacon Stuffing

  • 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
  • 6 oz yellow onions, quartered
  • 3 oz baby carrots, halved
  • 3 oz celery, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 fresh sage leaves
  • ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
  • 4 oz bacon, sliced (½ in.)
  • 4 oz chicken broth

Orange Roast Chicken

  • 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
  • salt, to season, to taste
  • ground white pepper, to season, to taste
  • 10 fresh sage leaves
  • 16 oz rainbow carrots, peeled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2615 kJ / 625 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
4 g
Sód
738 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy