Urządzenia i Akcesoria
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738 mg
Białko
31 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min