Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 738 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Chicken Stock Paste
45min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1hod.
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 godz.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30 min