Urządzenia i Akcesoria
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738 mg
Białko
31 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min