Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste15 g
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, smashed3 stalks
-
fresh ginger5 g
-
kaffir lime leaves3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store bought10 g
-
fish sauce10 g
-
water1200 g
-
fresh baby corns100 g
-
prawns deshelled and deveined200 g
-
100 g chicken breast fillets, cut in thin strips (about 0.5 cm thick)beef tenderloin cut in thin strips (about 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
cooking cream80 g
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves chopped4 tbsp
-
fresh red chillies chopped2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.8 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1206.1 kJ /
288.3 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Onsen Eggs
50 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Hand Ripped Cabbage
20 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Kimchi Tofu Soup
35 min