Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste15 g
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, smashed3 stalks
-
fresh ginger5 g
-
kaffir lime leaves3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store bought10 g
-
fish sauce10 g
-
water1200 g
-
fresh baby corns100 g
-
prawns deshelled and deveined200 g
-
100 g chicken breast fillets, cut in thin strips (about 0.5 cm thick)beef tenderloin cut in thin strips (about 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
cooking cream80 g
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves chopped4 tbsp
-
fresh red chillies chopped2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.8 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1206.1 kJ /
288.3 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
25 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Chicken Estofado
30 min
Miso Soup
40 min